ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ

eSource Adapter — дозволяє використовувати сонячні панелі для підігріву води та повністю обійтися без акумуляторів та інверторів

Сонячні панелі під’єднуються до бойлера напряму за допомогою eSource Adapter.

З адаптером відпадає необхідність перетворювати енергію сонця у змінний струм, як це робиться в сонячних електростанціях. Таким чином ми виключаємо найдорожчі компоненти — акумулятори та інвертори.

Наше рішення значно дешевше та надійніше у використанні, інсталяції та обслуговуванні, а також значно доступніше за аналоги.

Один eSource Adapter дозволяє заощадити до 3000 кВт/год в рік.

Орієнтовну суму заощаджень ви можете порахувати в калькуляторі на головній сторінці.

Для того, щоб почати використовувати систему та отримати потужність, еквівалентну 1 кВт, потрібно лише 2 послідовно з’єднані сонячні панелі та 1 eSource Adapter.

Один адаптер розрахований максимум на 2–6 послідовно з’єднаних сонячних панелей, що дає потужність до 3 кВт.

Модульність системи дозволяє отримати більше енергії. В залежності від потреб клієнта, існує можливість розробки систем на базі більшої кількості сонячних панелей та адаптерів, які забезпечуватимуть їх ефективне функціонування.

Завдяки компактності, рішення на базі eSource Adapter та 2-6 сонячних панелей швидко встановлюється і може бути готове до роботи вже в день монтажу.

Пристрій може використовуватися для підігріву води у приватних житлових будинках,  квартирах, ОСББ, підприємствах та державних установах.

За бажання клієнта доступна опція розробки індивідуального проєкту під специфічні потреби та бажану потужність.